Mladinski večer glasbe in stand-up

 

Mkc Slovenj Gradec in Mladinski svet organizirata večer mladih glasbenih skupin. Nastopili bodo Sky Smokers iz Nove Gorice (rock, alt rock), Can of Bees iz Slovenj gradca (rock'n'roll) in Deželna jazz kolekcije iz Slovenj Gradca. Poleg glasbe bo tudi stand-up performans članov ljubljanske improlige. Dogodek je brezplačen! 
Vabljeni :)

Vrstni red: 
20:00 Skysmokers
20:50 Stand-up
22:00 Can of Bees
23:00 Koroška deželna jazz kolekcija

O nastopajočih:

Skysmokers: 
Sky Smokers so mlada ambiciozna glasbena skupina iz okolice Nove Gorice. Sestavljajo jo štirje člani (dve kitari, bas, bobni in vokal). Ustvarjajo in igrajo mešanico novodobne rock glasbe, ki bi ji lahko rekli tudi Alternativni rock. 

Can of Bees:

Can of Bees bi lahko opisali kot moderni alternativni rock band, ki združuje 60's garažni rock, punk in zdravo dozo bluesa.

https://myspace.com/canofbees
https://m.facebook.com/canofbees

Koroška deželna jazz kolekcija:
Rok Rednak (Klaviature)
Benjamin Pirnat (Bas)
Jure Praper (Kitara)
David Slatinek (Bobni)

Stand-up:
Lastniki humorja predstavljajo Triažo

V improviziranem večeru bodo trije improvizatorji skozi serijo zabavnih prizorov na predlog publike raziskovali, kaj je tisto, kar nas najbolj nasmeji. Poln oder komedije vas ne bo pustil ravnodušnih.

LASTNIKI HUMORJA so kolektiv ustvarjalnih posameznikov z bogatimi izkušnjami iz vseh vrst uprizoritvenih umetnosti, predvsem pa gledališke improvizacije. V Sloveniji je teško najdi odrske deske, na keterih še niso stali in ljudi, ki se jim še niso smejali.

Nastopajo: Jan Hrušovar, Luka Korenčič in Jaka Šubic