Music for many koncert

Poletje je tu in pred nami poletna Špajz varianta!

Tokrat bomo izkoristili prednost ugodne lege in podnebja. Špajz leži (skoraj) v središču mesta, v neposredni bližini mestnih vrtov, ki ponujajo prečudovit pogled v naravo, kjer človek najde svoj mir in navdih. Špajzevo dvorišče sprejme večjo množico obiskovalcev, z makadamskim terenom dovoljuje brezskrbno polivanje pijače in mehke pristanke za tiste z vrtoglavico od sončarice. 

Uglavnem, gre za naš prvi špil zuni. V petek, 21.7.2017 s štartom ob 19:00 pred Špajzom!!! Priporočamo, da se ga udeležite v čim večjem številu. Pridite tisti, ki ste doma; tisti, ki ste hoteli nekam jt, ampak ste doma; tisti ki ste se uspešno evakuirali pred požarnimi nevarnostmi, nazaj na koroško grudo in boste doma; tisti, ki preprosto hočte žur in dobro muziko!

Vrača se nam že poznan band Cava. Suhljati fantje z Ljubljane se ko bumerang, po špilu na obletnici, vračajo med nas. Povratniki ponujajo second chance vsem zamudnikom. Svoj koncert bodo udejanili v dveh hodih oz. rundah. Prvo rundo nam postrežejo ob 19:00, ob 21:15 jim sledijo Music for Many in ob 22:00 še zadnja runda Cave. Ko odbije ura polnoč se v izogib pritožbam »spečih« sosedov-medvedov prestavimo nt in razturimo na affterju z Dj Wrong Ape.

CAVA
Cava je jazz-bluz-funk-rokenrol zasedba brez okvirjev, ki ustvarja svobodno glasbo z občutkom za groove do čiste ektaze. S čudovitimi solažami, virtuoznimi bas linijami, živimi ritmi in zakajenim soulful vokalom odkrivajo nove dimenzije starega sounda, s kompozicijo pa v vsakem komadu predstavijo novo zgodbo.


MUSIC FOR MANY 
Music for Many je glasbeni projekt, ki poteka v okvirju evropske prostovoljske službe (EVS) in katerega gosti Mkc Slovenj Gradec v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenj Gradec. Štirje prostovoljci iz Latvije, Makedonije, Italije in Romunije en mesec živijo v Slovenj Gradcu in pomagajo pri organizaciji in izvedbi lokalnih kulturnih programov, spoznavajo naše okolje ter pripravljalo lasten koncertni program, katerega bodo predstavili v petek v Špajzu.


DJ WRONG APE
Frišni beati in stari hiti!!!


In ponovimo:
Datum: petek, 21.07.2017
Ura: 19:00 - 03:00
Nastopajo: Cava (2 seta) 19:00 - 21:00 in 22:00 - 00:00, EVS 21:15 - 21:45, Dj Wrong Ape 00:00 – 03:00
VSTOPNINE NI!!

SE VIDIMO!!!!