MLADINSKI CENTRI

Na področju Koroške se je v zadnjem času oblikovalo več mladinskih centrov. Centri razvijajo različne dejavnosti in projekte, skupno pa jim je, da so namenjeni mladim in njihovemu kreativnemu preživljanju prostega časa.

Mladinski centi na področju Koroške:

Mladinski kulturni center Slovenj Gradec:

www.mkcsg.si, www.facebook.com/mkc.gradec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Mladinski center Dravograd

www.mladinskicenter.si, www.facebook.com/mcd.dravograd,  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mladinski kulturni center Vuzenica

 www.mkc-vuzenica.si, www.facebook.si/Mkcvuzenica,Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   

Marenberški mladinski kulturni center

http://www.sktmradlje.si/mkc, https://www.facebook.com/mkc.marenberski

Koroški mladinski kulturni center Kompleks

http://www.kompleks.it/, www.facebook.com/kompleks1, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kulturni center Ravne na Koroškem

http://www.zkstm.si/Kultura.html,  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mladinski center Ravne na Koroškem

http://www.zkstm.si/MladinskiCenter.html, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.