Obrazec NeFo

MKC - »NeFo«

 »NeFo« je instrument Mladinskega kulturnega centra Slovenj Gradec namenjen načrtovanju, spremljanju, vrednotenju in priznavanju dosežkov v procesu neformalnega učenja za vse sodelujoče v in na projektih, ki jih organizira MKC Slovenj Gradec. Udeleženci v aktivnostih so upravičeni do pridobitve potrdila »NeFo«, ki priznava izkušnje neformalnega učenja, ki so jih pridobili s sodelovanjem v projektih.

»NeFo« je namenjen:

  • krepitvi zaposljivosti,
  • omogočanju osebne refleksije v procesu neformalnega učenja,
  • spodbujanju družbene prepoznavnosti in priznavanju dosežkov v okviru neformalnega izobraževanja.

Navodilo za izpolnjevanje potrdila »NeFo«:

Po zaključku aktivnosti, ki ste se je udeležili v okviru MKC Slovenj Gradec, izpolnite obrazec »NeFo«. Sami vpišite nova znanja, veščine in spretnosti, ki ste jih po vašem mnenju in presoji osvojili in pridobili z vašo udeležbo v okviru aktivnosti. Pri vrednotenju vašega novo pridobljenega znanja si lahko pomagate tudi s »ključnimi kompetencami«, ki jih je za področje vseživljenjskega učenja oblikovala Evropska komisija.

Izpolnjen obrazec nam posredujte po e-pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ), po navadni pošti ali ga prinesite osebno (MKC Slovenj Gradec, Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec).

Prejeti obrazec bomo opremili z žigom in podpisom ter vam ga poslali na vaš naslov.

Obrazec vam dokazuje, da ste z udeležbo v izbrani aktivnosti pridobili nova znanja in veščine!

Pripravila: Lucija Čevnik, specialistka za mladinsko delo